13 May 10:00 - 14 May 10:00 2016 | Qafqaz Universiteti Akt Zalı
Sponsor:

Mühəndislik Günləri 2016    Real İşlər, Real Təcrübələr, Təcrübəli Mütəxəssislər. Mühəndislik ixtisasları məzunlarının birçox fərqli sektorda iş tapma imkanı səbəbi ilə günümüzdə ən çox seçilən sahələrdən biridir. Biz də tələbələrimizə həm sektordakı böyük firma və şirkətləri tanıtmaq, həm də bu firma və şirkətlərin oz yeni texnologiyaları ilə əlaqədar məlumat vermək məqsədi ilə birinci Mühəndislik Günlərini təşkil etməyi hədəfləmişik. Bu sayədə tədbir boyunca sənayedə ən qabaqcıl 8 şirkəti, 20-dən çox akademik heyəti və 500 dən cox dinləyicini görüşdürməyi planlaşdırmışıq. Mühəndislik Günləri, sənayedə mövcud olan dəyişiklikləri və bu sahələrin gələcəyini, Qafqaz Universiteti tərkibində tələbə, akademik heyət və profesyonalları eyni anda fərqli viziyada görüşdürməyi hədəfləyir.    Qeydiyyat: İştirak etmək istədiyiniz təqdi ətraflı oxu »

14 Nov 11:00 - 14 Nov 14:00 2015 | Qafqaz Universiteti, Akt zalı
Sponsor:

Groovy and Grails ilə 90 dəqiqə ərzində TWITTER qurmağın yolları göstriləcək. ətraflı oxu »

16 May 09:00 - 16 May 17:00 2015 | Qafqaz Universiteti, Əsas Akt Zalı
Sponsor:

Big Data Day Baku 2015     XÜLASƏ:Big Data Day Baku 2015, Azərbaycanda ilk dəfə qeyd olunacaq verilənlər (böyük həcmli verilənlər - Big Data) əsaslı tədbir olacaq. Tədbirin əsas məqsədi, cəmiyyətdə Böyük Həcmli Verilənlərin (Big Data) gətirdiyi yeni imkanlar və çətinliklər barəsindəki fikirlər formalaşdırmaq, sənayə və dövlət orqanları ilə verilənlərin analizi texnologiyalarının inkişafına dair təcrübələri paylaşmaq, tələbələri və gənc tədqiqatçıları bu sahədə karyera qurmağa və Data Science sahəsində tədqiqat aparmağa həvəsləndirmək.    ƏHATƏ OLUNACAQ MÖVZULAR:    - Böyük Həcmli Verilənlər Erası – Böyük həcmli verilənlər nə qədər böyükdür?- Böyük həcmli verilənlərin gətirdiyi böyük imkanlar və çətinliklər – Böyük həcmli verilənlərdən istifadə halları- İctimai sektorda olan məlumatların ictimaiyyətə açıq ətraflı oxu »

02 May 09:00 - 02 May 18:00 2015 | Qafqaz Universiteti
Sponsor:

AzRoboHack2 Qafqaz Universiteti İKT Elmi Tədqiqat Mərkəzinin (QU İKTETM), QUTexnopark, QU Kompyuter Mühəndisliyi bölməsi, IEEE Azerbaijan Chapter-in təşkilatçılığı, AZEL Elektronik LTD, ACCODERS, DNS Computers və CeDAWI-nin sporsonluğu, ExpertTV-nin mətbuati dəstəyi ilə 2 May tarixində ümumilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 92-ci ildönümünə həsr olunmuş universitet tələbələri arasında II Respublika robot müsabiqəsi 'Öz Elektronika Dövrəni Qur  yarışı keçiriləcək.  Layihənin məqsədi respublika universitet tələbəsinin potensialını ortaya çıxarmaq, tələbələrin muəyyən vaxtda çox iş görmək bacarığını inkişaf etdirmək, tələbələrin elektronikaya olan marağını artırmaqdır. ətraflı oxu »

27 Nov 11:00 - 29 Nov 13:00 2014 | Qafqaz Universiteti
Sponsor:

Son Kurs Tələbələri üçün Akreditasiya İmtahanı keçiriləcək Kompyuter Mühəndisliyi BAKALAVR və MAGİSTR sonuncu kurs tələbələri üçün akreditasiya imtahanı keçirələcək. Bakalavr tələbələrinin imtahanı 27.11.2014 tarixində saat 11:00-da, Magistr tələbələri üçün 29.11.2014 tarixində saat 11:30-da imtahan otaqlarında olmaları xahiş olunur.    ətraflı oxu »

Axtar

Kateqoriyalar