İdeyaların təsnifatı

21 Apr 11:00 - 21 Apr 13:00 2014 | A-210 (Seminar salonu)
Sponsor: IEEE Computer Society Azerbaijan Chapter | aadamov@ieee.org

Qısa xülasə: Konfrans boyunca aşağıdakı suallara və daha çoxuna cavab tapacaqsınız. Yeni bir şirkət qurmaq istəyirsinizsə hardan başlayacaqsınız? Öz fərziyələrinizin həyata keçirmək üçün nə edə bilərsiniz? Siz necə tərəqqi əldə edirsiniz və əmanətçilərə nümayiş etdirirsiniz?

Hussein maliyyə təşkilatı kimi bilinən Hoxton müəssisəsinin qurucu partnyorlarındandır.  O həmçinin "Chairman of Eros International Plc" və "Different Capital" adlı ilkin mərhələli investisiya müəssisələrinin  müşaviridir. O Birləşmiş Krallığa texnologiya siyasətində yardımçı olmuş və vaxtaşırı olaraq Bloomberg və CNN kanalında çıxışlar etmişdir. O əvvəllər Accel Partners ilə birgə çalışmış və orada internet, maliyyə texnologiyaları və proqram investisiyaları "Open Gamma", Playfish (EA- tərəfindən dəstəklənən) və Dapper (Yahoo tərəfindən dəstəklənən) sahələrində işləmişdir. Hussein "Accel"  təşkilatına "Microsoft" Korporasiyasından gedərək orada strategiya və məhsul menecmenti sahəsində fəaliyyətini davam etdirmişdir.

O, öz kariyerasına "Bay Area"da başlamış və oranın əsasını qoymağa kömək etmiş və Safe-Vyuda (L-3 tərəfindən dəstəklənən), Radiasiya Texnologiyalarında (Comcast tərəfindən dəstəklənən), Studio Versoda (KPMG tərəfindən dəstəklənən) əsas rol oynamışdır. O London Biznes məktəbində MBA programını bitirmiş və Stanford universitetinin bakalavr pilləsində Simvolik Sistemlər sahəsində araşdırmalar aparmışdır.

Speaker: Hussein Kanji

Blog hkanji.com
Twitter @hkanji

Degrees ::: London Business School, MBAStanford University, DegreeSymbolic Systems